Radnoti Mikloša 27/A, 24000 Senta, Srbija

Products image

Specijalne mašine

Mi oživljavamo Vašu viziju!

Ako imate neki artikal za proizvodnju, ali ne znate kako, ako želite da modernizujete, automatizujete neki proizvod, ako želite da obnavljate, da proširujete… Ako postoji ideja, mi Vam možemo pomoći u njenoj realizaciji.

Projektovanje, proizvodnja, stavljanje u pogon, servisiranje u jednoj ruci.

Potreba za proizvodnjom jedinstvenih mašina, postrojenja može da proizilazi iz činjenice da nešto slično još ne postoji na tržištu, a postojeća mašina ne odgovara svim zahtevima, korišćenje je komplikovano ili je preskupo za nabavku.

Naše preduzeće je počelo da se bavi proizvodnjom aparata za zavarivanje pre više od 30 godina. Međutim, tokom vremena smo se prilagodili zahtevima naših klijenata, pa danas smo u stanju da našim mašinama pružamo rešenje u proizvodnji postrojenja – linija za proizvodnju, automatskih mašina za varenje koje se koriste u automobilskoj industriji i ostala pojedinačna rešenja.

Kako možemo da pomognemo:

- Industrijska automatizacija

- Projektovanje i proizvodnja jedinstvenih postrojenja, mašina

- Razvoj tehničkih proizvoda i izgradnja prototipova

- Razvoj, naknadna automatizacija postojećih postrojenja za proizvodnju

- Integracija novih oprema u proizvodnu liniju

 

Selekcija iz naših dosadašnjih radova:

Automatska mašina za zavarivanje papučica za cevi obavlja zadatak koji se ne može izvršiti ručno, sa jednim operaterom mašine. Jedinstvena mašina. 

 

Specijalna automatska mašina za zavarivanje kablova, u celoj Evropi postoji samo ova jedna mašina. Raspolaže sa posebnom licencom, jer vrši zavarivanje kočionih sistema teretnih vozila. (na slici se vidi sam alat, o mašini postoji video snimak na našem sajtu)

 

Poluautomatski zavarivač kočionih cevi, jedinstvena mašina, koja obavlja posao 5 radnika sa jednim rukovaocem mašina.

Obavlja zavarivanje tela elektrode specijalne svećice sa cirkularnim pražnjenjem, jedinstvena mašina, u celoj Evropi postoje samo ove 3 mašine iz naše proizvodnje. Mašina je nedavno patentirana, ranije nije proizvedena. (o mašini možete naći video snimak na našem sajtu)

 

  • Specijalne automatske makaze za sečenje ploča, jedinstvena prema potrebama kupaca. Odseca ploču u obliku trake, u određenom uglu. Mašina je u potpunosti automatizovana, sa ugrađenim brojačem, meračem dužine, kontrolom i odvodnom jedinicom. Makaze rade i u pozitivnom i u negativnom opsegu uglova bez otpada.

 

CNC mašina sa tri ose za profilisanje brusnog kamena (negativ keramičnog izolacionog profila svećice nanosi na brusni kamen, koji zatim oblikuje keramiku do željenog oblika i dimenzija). Sa ovom mašinom svaki brusni kamen se može oblikovati po želji (do fizičke veličine mašine). Ova mašina zamenjuje sličnu mehaničku kopir mašinu koja radi na principu ubacivanja šablona. Ova nova mašina je mnogo preciznija i brža.

  • Dvokraka mašina za linijsko zavarivanje, na mašini se može izvoditi kako uzdužno tako i kružno zavarivanje bez potrebe ponovnog pozicioniranja mašine što će udvostručiti proizvodni proces. (video snimak se može pogledati na našem sajtu)
  • Potpuno automatizovana proizvodna linija za proizvodnju mreže, sa jednim operaterom mašina, završava potpunu proizvodnju i savijanje prema potrebama kupaca. (video snimak se može pogledati na našem sajtu)
  • Mašina za tačkasto zavarivanje sa ravnom površinom, kojom se može izvršiti zavarivanje okvira kompletnog proizvoda bez pomeranja proizvoda, jer ruke za zavarivanje dopiru bilo gde. Mašina je u potpunosti jedinstvena, na svetu postoji mali broj takvih mašina, one su projektovane prema potrebama kupaca.

 

Mašine za zavarivanje rezervoara visokog pritiska.

 

CNC mašina za tačkasto zavarivanje sa 3 ose, specijalna mašina prema potrebama kupca, elektrode mogu da funkcionišu na različitim visinama, ne samo u jednoj ravni. Mogu se proizvoditi proizvodi bilo kog oblika u okviru dimenzija mašina.

 

Linijska mašina za zavarivanje pocinkovanog lima.

 

Mašina za izravnanje žica. Za ispravljanje i sečenje žica od 2-6 mm.

 

  • Specijalni automatski sekač cevi, obavlja sečenje spoljašnjeg i unutrašnjeg ugla isečenog komada i zavarivanja krajeva cevi. Mašina je jedinstveno proizvedena, postoji samo jedna takva. Zamenjuje rad 5 radnika.
Specijalne mašine
Specijalne mašine
Specijalne mašine
Specijalne mašine
Specijalne mašine
Specijalne mašine
Specijalne mašine
Specijalne mašine
Specijalne mašine
Specijalne mašine
Specijalne mašine