Radnoti Mikloša 27/A, 24000 Senta, Srbija

Products image

Dróthegesztő gépek

Rácshegesztő gépek
    Két családba sorolható gépeket gyártunk, ezek:
  • Építőipari hálókat készítő gépek és
  • Precíz hálók készítésére szolgáló gépek (pl. kerítések, oldalak stb.)
Drótletekerő gépek

A drótletekerő arra szolgál, hogy letekerje a drótot a tekercsről a gépbe amely feldolgozza. A forgatható tüske magassága 2800 mm, a terhelhetősége pedig 3 t működő állapotban. A forgatható tüske függőlegesen áll, de amikor a dróttekercset kell elhelyezni, a hidraulikus rendszernek köszönhetően vízszintes helyzetbe helyezi azt, hogy a villástargonca elhelyezhesse a drótot.

Cundertörő

A drótletekerő mögött és a vágó és kalibrációs gép előtt használatos. A drót megtörésére szolgál, és ezzel eltávolítja a cunder 90%-át az acéldrótról. A drót áthúzása a forgó vezetők függőleges helyzetében történik, a behúzás után pedig a drótok szükség szerint forgathatók ahogy az ábrán látható. Ily módon a drót 2x1800-as törése érhető el, kis helyen.

A dróton megmaradt cunder eltávolítására szolgál, és a törő után helyezkedik el, közvetlenül a kalibrációs gép előtt. A gépben 6 acélkefe található (250x50 mm) elektromotorokon. A kefék úgy helyezkednek el, hogy a drót teljes felszínét lefedjék. A vezérlés kontroller segítségével történik. Állítható a kefék által kifejtett nyomás a drótra, és autómatikus kefe-elhasználódás mutató is van.

A hálófordító a rácsok hegesztésére is használható, és a rácsok forgatására és bálakötözésre szolgál. Egy fogadóasztalból, az egységből ami a háló forgó asztalra való elhelyezésére szolgál, egy forgóasztalból, az egységből ami a háló elhelyezésére szolgál és nincs megfordítva, a rácstároló egységből és a rácskihordó egységből áll.