Radnoti Mikloša 27/A, 24000 Senta, Srbija

Products image

Rólunk

"ROTOR KALMAR"

A „ROTOR-KALMÁR” céget 1987-ben alapítottuk és akkor ez a cég csak transzformátorok gyártásával foglalkozott. Eleinte készen vásároltuk a trafó alkatrészket, majd tekercselés után összeszereltük őket. Később már több szerszámgépet vásároltunk és lassan elkészültek a prés és műanyag szerszámok, amik lehetővé tették a gyártás teljes körű végzését. Az akkori 20-25 fajta trafóról mára már több száz fajta trafót gyártunk igény szerint.

Később elkezdtük gyártani a védőgázas hegesztőket, az ívhegesztőket és a TIG hegesztőket is. Ezzel párhuzamosan persze a cégben dolgozók létszáma is nőtt. Az akkori 5 alkalmazott helyett ma már 22 alkalmazottal dolgozunk.

1991-ben igény mutatkozott különféle ponthegesztők gyártására, így ezt is bevettük a programba. Ma már 20 féle ellenálláshegesztőt gyártunk a néhány KVA-tól a többszáz KVA-ig. 1995-ben a Budapesti műszaki kiállításon igény jelentkezett különleges célgépek gyártására és ekkor kezdtük el gyártani a rácshegesztő gépeket is igény szerint. Ma egész vonalakat tudunk az ügyfeleinknek kínálni az előkészített nyersanyagtól a késztermékig. Ez a vonal magába foglalja az automata hegesztőgépet, a hálófordítót és a bálakötöző gépet, valamint különféle manipulátorokat a hálók mozgatásához. Tehát tudjuk vállalni a gyártás teljes automatizálását is.

Gyártunk külön megrendelésre célgépeket is amik az auóiparnak és a háztartási gépgyártóknak tudnak gyártani különleges méretű hálókat.

A fémbútor készítők részére is gyártunk ponthegesztő és sávhegesztő készülékeket, amik olcsóbbá és gyorsabbá teszik a gyártást.Ezeket a gépeket nagyszerűen tudják használni a légtechnikával foglalkozó cégek.

Vállaljuk a nagy hegesztőgépgyártók gépeinek teljes körű nagyjavítását, karbantartását (pl. EWM, JAGER, SCHLATTER stb.). Tudjuk vállalni ezeknek a gépeknek az átalakítását speciális termékekre a megrendelő igénye szerint.

Eddig komoly gépeket gyártottunk, javítottunk Magyarországra, Boszniába, Horvátországba és Szlovákiába.

Tehát, ha Önnek hasonló problémája adódik, hívjon bennünket.

Az eddig gyártott gépeinkből itt vagy a honlapunkon láthatnak bemutatót.